Verjaardagsweekend

Op het net sinds 7-5-2005, 18:06 uur

Ocki is vandaag met opa en oma naar het dolfinarium geweest. Hier volgt een stukje dat opa geschreven heeft.

verjweekend.jpg

Het was natuurlijk regenachtig en wij voelden ons echt dolfijnen. Bij de ingang werd Ocki aangesproken met: Ahoi kapitein wie hebben we hier? Een jongetje met een oma. Hoe heet dit jongetje? Ocki zei dus niets en werd er een welkomstlied gezongen. Toen ik vertelde dat hij jarig was geweest, werd er spontaan nog een speciaal verjaardagsliedje gespeeld maar Ocki gaf nog steeds geen krimp en bleef naar de grond kijken.

Ocki was gek van de dolfijnen en liet dat goed blijken. Hij wou bovendien helemaal bovenin; hoger kon niet. Hij applaudiseerde bij de dolfijnen uitbundig mee. Bij de zeeleeuwenshow kwam er een lachje af toen een zeeleeuw een babyeend van de matroos verstopte in een regenton. Ook bij de zeehondenshow kon er geen lach af maar werd er wel ge├â┬»nteresseerd gekeken. Wat hij mooi vond was op de foto gaan met een gorilla en olifant. Ook in een terreinauto en bootje zitten vond hij een geweldig idee. Met 1 vingertje heeft hij een rog geaaid.

Thuis was er de beide avonden met oma een wedstrijd wie er het eerst sliep. Ocki natuurlijk en ging hij gauw op opa’s plaats liggen en als ik naar bed ging werd hij verlegd en had ik een warme plaats. Toen we pannenkoek wilden eten zei hij: Ik wil patat want ik ben toch jarig en mag toch kiezen?

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie