Snel

Op het net sinds 5-5-2005, 14:42 uur
oefenent.jpg

Het gaat mij werkelijk waar te snel. Tosca trekt zich nu al een poosje op tot staan in de box. Vanuit lig en met behulp van de spijlen kan ze komen tot zit en dan tot staan, als ze in de goede houding terecht kan komen tenminste. Maar als ze staat dan loopt ze linksom langs de rand van de box.
Het wordt de hoogste tijd dat we kleed voor op de grond gaan aanschaffen. Ik wil zo graag dat ze leert kruipen voordat ze leert lopen. Kruipen stimuleert de twee hersenhelfden. Soms heb ik de angst dat ze deze fase over zal slaan. Haar voorkeur ligt zo duidelijk bij staan. ’s Ochtends als ze bij ons in bed ligt dan zie ik het begin van het kruipen. Dan gaat ze op handen en knieen en wiebelt heen en weer.

oefenen.jpg

Dit kan ik mij nog zo goed van Ocki herinneren. Dat hij in de box dit vaak deed. Het verschil was dat bij Ocki de bodem van de box nog hoog stond en bij Tosca stukken lager.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie