Vlag uit

Op het net sinds 30-4-2005, 20:23 uur

 

skeelers.jpg

Vanochtend de vlag uit en naar de stad. Als allereets de taarten voor morgen regelen. Persoonlijk vind ik de rommelmarkt op koninginnedag het leukst. Helaas denken de jongere heren er anders over. Aan iedere kant liep er een. De ene bleef maar vragen bij elk autootje die hij zag of hij die mocht. Dus hebben we afgesproken dat hij er 1 mocht uitzoeken. Dat bleek nogal lastig te zijn want hij snapte het niet helemaal. Er werd meteen 1 auto gekocht zonder uit te kijken welke hij het leukst vond. Dit komt bij hem vaker voor. Ik krijg het niet voor elkaar het goed uitgelegd te krijgen, hij snapt het echt niet. De andere heer had zijn zinnen op skeelers gezet. Bij elke skeeler kijken of dit de juiste maat was. Gelukkig hebben we ze gevonden. Toen hij de buit binnen had was het gedaan hij wou naar huis om te skeeleren. Naar de kermis en even op het springkussen ging nog net. ‘Wanneer gaan we nou naar huis?’
Op de terugweg moesten we nog langs opa en oma om daar de taarten in de koelkast te stallen. Toen kon hij zich echt niet meer inhouden. De schoenen gingen uit en de skeelers aan. Ze mochten niet uit op de fiets, moest wel. Thuis meteen sokken opgehaald en beschermers om. Zo heeft hij buiten samen met papa die erbij liep een hele poos geoefend.
Volgend jaar ga ik lekker alleen naar de rommelmarkt(maar dat dacht ik vorige jaren ook).

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie