Vijf

Op het net sinds 29-4-2005, 12:29 uur

 

jarigeocki.jpg

pjotropareuzeschommel.jpg

Vijf jaar werd vandaag onze middelste kabouter. Vanochtend om zes uur hoorde ik hem al op de gang. Elke slaapkamerdeur werd door hem open gedaan om te kijken of er al iemand wakker was. Dit ritueel gebeurde zo om de 10 minuten totdat wij eruit kwamen om beneden de cadeaus en de taart te halen.
Op school trakteren vertelde hij niet echt over. Van de juf heb ik te horen gekregen dat Ocki in het midden van de kring mocht staan met zijn hoepel vol spoken terwijl de kinderen de handen voor de ogen hadden. De traktatie werd goed ontvangen en later spraken mij er ook nog andere ouders op aan dat het zo’n leuke traktatie was.

’s Middags moest ik lesgeven en waren de heren bij mijn ouders. Daar hingen ook slingers en was de stoel versiert. ‘Mam, oma had ook een omdraaitoetje, geen grote hoor voor iedereen 1 kleinere.’ Opa kwam met de heren eerder bij de gym zodat ze nog even op de grote schommel mochten. Ocki vond dit toch wel te spannend en Pjotr wou graag nog een keer hard. Opa mocht er dus bij op en ging de schommel nog een keer heel hard. Hierna was de feestdag voorbij. Zondag doen we het nog een keer dunnetjes over.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie