Spoken

Op het net sinds 27-4-2005, 20:54 uur

 

spookjes.jpg

Vanmiddag hebben de heren en ik aan tafel de traktatie voor vrijdag gemaakt. Ocki houdt van cool en stoer. De traktatie moest hier ook aan voldoen. Eindelijk gisteravond laat kreeg ik het idee wat het moest gaan worden, stuiterspookjes. Vanochtend op pad om alle benodigdheden te halen. Het stof, touw en dropveters waren zo gevonden. Maar toen, ik ben de hele binnenstad van Hengelo afgeweest voor stuiterballen. Geen stuiterballen, ja een paar heeeele grote maar dat was de bedoeling niet. Uiteindelijk maar gekozen voor een soort beachballetjes, deze stuiteren helaas niet.
Zo samen aan tafel knutselen vind ik wel heel gezellig. Ik knipte het stof en bond hem om het balletje. De jongens deden hun best om allerlei soorten gezichten op de spookjes te tekenen. Een dropveter als strik om de hals en klaar.
Voor de juffen moeten de plantjes in potjes en dan zijn we er klaar voor.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Lijkt wel leuk zo. Wij hebben meer dan 10 soorten stuiterballen. Zeg maar hoeveel in welk formaat ik moet meenemen.

 

Van 27-4-2005, 23:18u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie