Gezichten lezen

Op het net sinds 25-4-2005, 22:31 uur

Vanochtend na het babyzwemmen gaan Tosca en ik altijd boodschappen doen, zo ook vandaag. Na het inladen van alle boodschappen in de auto bracht ik het boodschappenwagentje terug. Bij het teruglopen naar de auto kwam er een bruine labrador op mij afgestuiterd. Bij de hondencursus had ik geleerd als je niet wil dat een hond tegen je opspringt doe je je knie omhoog. Dus in een reflex doe ik mij knie omhoog (wat ik altijd doe bij grote honden die op mij afstuiteren).
De meneer die erachteraan liep met een doos in zijn handen en een bungelende riem keek mij niet zo lief aan. Ik nam aan dat hij de eigenaar was van die loslopende labrador. Het toeval wil dat de auto voor de dierenwinkel geparkeerd stond waar die meneer naar binnen ging. Terwijl ik instap en Tosca rechtzet zie ik in mij ooghoek die meneer tegen een andere man in die winkel naar mij gebaren en nog steeds boos kijken. Ik kreeg het er warm van. Mijn gedachten gingen al op hol dat hij mij verwijt dat ik zijn hond geschopt zou hebben. Terwijl ik mij hierom druk maak zie ik die meneer uit de doos jonge konijntjes aan hun nekvel omhoog halen (niet erg) maar vervolgens bovenin de kooi naar beneden laten vallen. Nou ja, dacht ik nog. Ik start de auto en terwijl ik wegrij zie ik die meneer nog steeds boos kijkend mij nakijken hoe ik wegrij. Brrrrrr van zulke mannen wil ik er liever niet teveel tegen komen.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie