Logeerweekend

Op het net sinds 24-4-2005, 20:38 uur

 

Apenheul.jpg

Afgelopen weekend hebben Pjotr en Ocki gelogeerd bij opa Ben en oma Erna. Zij mochten slapen op de vernieuwde zolderkamer, op de slaapbank. Ze vertelden elkaar ’s avonds grapjes. Zaterdag zijn ze naar de Apenheul geweest. Waar vanavond vooral over werd gekletst waren de gorilla’s, de spelletjes en dat er een doodshoofdaapje bij opa Ben in zijn zak heeft zitten voelen en het hoofd in opa’s zak heeft gestopt.
Ze vertelden dat ze weer een vuurwerktoetje hadden gehad en Ocki een schatkistijsje. Vandaag hebben ze gewandeld in de tuinen van kasteel Twickel. Het weekend heeft weer veel indruk achter gelaten. Het duurt altijd even voordat de verhalen loskomen maar ze waren heel enthousiast. Nu liggen ze in bed met hun knuffelaap uit de Apenheul.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Wij vonden het een heel gezellig weekend met de jongens en toen we gisteravond thuis kwamen was het akelig stil hier!

 

Van 25-4-2005, 11:49u
 2 
marike:

Weet je zeker dat je de goede aapjes terug hebt gekregen?

 

Van 25-4-2005, 15:32u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie