Clubkampioenschappen

Op het net sinds 23-4-2005, 21:41 uur

 

wedstr.jpg

Vandaag stond voor mij in het teken van de clubkampioenschappen. De hele dag heb ik heen en weer gelopen om; kinderen te begeleiden, overzicht te houden, telcommissie helpen, contacten geleggen, in te vallen als jurylid en nog wel meer dingetjes.
Nu A. weggevallen is vond ik het wel zwaarder. A. wist van de hoed en de rand en vulde precies die plekken in waar ik niet kon zijn. Hij wist ook altijd een vrolijke sfeer te brengen. Nou ik kan veel maar een voortrekker in vrolijke zin heeft mij nooit gelegen. Helaas heb ik vandaag wel een paar steekjes laten vallen die ik komende week recht moet gaan zetten. Maar voor de rest is de dag goed verlopen. Gelukkig heb ik nog een zondag om weer op adem te komen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ik ben blij dat je het weer achter je kan laten, hopen dat ik je volgend jaar meer kan helpen.

 

Van 25-4-2005, 15:33u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie