wachtwoord feestje

Op het net sinds 20-4-2005, 16:55 uur

Eindelijk kreeg Pjotr zijn kinderfeestje. Drie jongens en drie meiden had hij uitgenodigd. een meisje kon niet en vanmiddag bij het van school halen nam Pjotr een ander meisje uit zijn klas mee. Haar moeder heeft volgens mij helemaal niet begrepen wat er gebeurde. Erik wou wel meehelpen en was heerlijk op tijd thuis. Ik had al gewaarschuwd dat er veel kabaal zou zijn en het druk zou worden. Mijn voorspelling kwam ook uit. Volgend jaar mag ik het alleen doen (niet dus dan vraag ik mijn verkering wel om hulp).
De kinderen zijn een hele poos op zoek geweest naar de sleutel van de kast. Want de reus was zijn fietsensleutel kwijt en nam de kastsleutel mee om te proberen. Deze wou hij niet terug geven, daarvoor moesten we eerst spelletjes doen. Want in de kast lag een schat verstopt. We hebben reuzebloemen geschilderd op het raam van Pjotr zijn slaapkamer (met dank aan Marike haar bloemen). Pjotr moest zijn cadeaus zoeken die de kinderen aan touwen verstopt hadden. Door het touw te volgen kwam hij vanzelf bij het cadeau. Na twee uur drukte en vele spelletjes kwam er een einde aan het feest. De kinderen vonden het schilderen van de bloemen en het pakje doorgeven op het muziek het leukst. Ik vond het heel leuk dat iedereen weer heelhuids huiswaarts keerde.taart.jpg Pjotr zijn versierde cake. Iedereen mocht zelf de slagroom erop spuiten…kun je vast al voorstellen wat er gebeurde 🙂

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Geweldig! Natuurlijk wil ik wel helpen, ik houd wel van drukte.

 

Van 21-4-2005, 11:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie