Pittige griet

Op het net sinds 20-4-2005, 17:31 uur

 

staan.jpg

‘Marja zullen we de box wat lager zetten straks valt Tosca eruit.’ Zo gezegd zo gedaan. Tosca heeft namelijk een nieuwe hobby naast haar schoenen uittrekken. Ze trekt zich graag tot zit in de box. En wat gebeurde er toen de box lager stond en ze zat vast in haar wipstoel, ze trok de wipstoel bijna over zich heen. Dan maar los in de wipstoel. wat er toen gebeurde kun je op de foto zien. Ze had grote lol. Door de knieen en weer omhoog en weer omlaag en weer omhoog. Proberen of je met de voeten omhoog ook omhoog kunt komen en dat alles met veel gelach en geklets.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Ik zei zondag al tegen Erik, wordt het niet tijd dat de box naar beneden wordt gezet. Ze wou toen al met wippertje en al opstaan, daarom had ik haar eruit gehaald, maar toen ze mijn Erik zag..nou ja je weet wel.(het was goed bedoeld)

 

Van 21-4-2005, 11:09u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie