8 maand

Op het net sinds 18-4-2005, 22:02 uur

 

achtmaand.jpg

8mnd.jpg

Bij het consultatiebureau kreeg Tosca de titel van pittige dame. Dit omdat ze al redelijk wat kan en omdat ze graag contact maakt met anderen en dan meestal wel wat ‘kletst’ of een gekke beweging maakt. Oma Hennie heeft haar de bijnaam venkelfee gegeven omdat ze venkelthee heerlijk vind. Ik noem haar regelmatig griepstuvver dit omdat alles wat binnen haar handbereik ligt heeft ze voordat je met je ogen kunt knipperen al in haar handen. Tosca houdt ervan om op tafel te slaan als Erik thuis komt en kletsen tegen haar broers. Nu al twee dagen achter elkaar heeft ze gezwaaid als ik ’s avonds zei:we gaan naar bed dag dag, Pjotr en Ocki en papa. Of het toeval is of niet daar komen we de komende tijd wel achter. Ze houdt er niet van als vreemde mannen te dichtbij komen. En laatst bij de buren gaf ze duidelijk aan de grote hond eng te vinden. Zo al met al zien we steeds meer van de persoon in het lichaam. Erg leuk.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Acht maanden alweer! En zo te zien kan ze ook lekker genieten van een koekje.

 

Van 19-4-2005, 09:14u
 2 
Marike:

En het is een prachtige meid, ik ben ook een beetje verliefd op haar.

 

Van 19-4-2005, 23:27u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie