Druk,druk,druk

Op het net sinds 13-4-2005, 12:06 uur

De hele dag druk geweest. Zo druk dat ik de ene vriendin die ik tegen kwam op de markt nog net gedag kon zeggen. De andere vriendin waar ik ’s middags langs zou gaan voor een bezoekje ik net tijd had voor 1 kopje thee. En ’s avonds zo druk dat ik vergat mijn andere zeer goede vriendin, die mij de hele avond heeft geholpen met de voorbereidngen van de clubkampioenschappen, drinken aan te bieden. Ze heeft de hele avond geen druppel gehad (schaam schaam schaam).
Wat zal ik blij zijn als de clubkampioenschappen voorbij zijn en ik het weer gewoon druk krijg.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
Erna:

misschien dan toch maar die tegel aan de wand?

 

Van 14-4-2005, 12:44u
 2 
hadieopapa:

Tja, wat is dan gewoon druk? Bedoelt Erna dat tegeltje zoals bij ons?

Druk, druk, druk, wat heb ik een geluk.
Vogels zingen, water klatert en ik werk.
Anderen helpen daarvoor maak ik mij sterk.
Voldoening, daarop kan ik niet stuk.

 

Van 14-4-2005, 21:40u
 3 
Erna:

nee hoor Harry ,wat ik bedoel heeft te maken met de weblog van 30-3 (niets zo charmant als een spreuk aan de wand)lees nog maar even na,het gaat eigenlijk niet over druk ,druk ,druk ,nou ja zijdelings wel natuurlijk!

 

Van 14-4-2005, 23:39u

Zo te lezen heb je de media-markt overleefd. 😉

 

Van 15-4-2005, 18:29u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie