Hoog bezoek

Op het net sinds 11-4-2005, 16:30 uur

Vandaag kwam het er eindelijk van. De juffen van Pjotr en Ocki kwamen tussen de middag mee-eten. De jongens hebben hier al lang op gewacht want door de ziekte van Pjotr zijn juf zat er tussen de eerste afspraak en het uiteindelijk komen meer dan een half jaar. Bij de eerste afspraak hadden we de tafel al anders neergezet zodat we allemaal aan tafel konden. De tafel staat nog steeds op dezelfde plek en heeft al bewezen dat er veel mensen omheen kunen zitten.
De jongens waren wel heel rustig aan tafel. Ik had brood gebakken in de broodbakmachine en het rook heerlijk in huis door de baklucht. De juf van Ocki verzuchte: ik heb teveel gegeten, maar het was ook zo lekker.
De jongens lieten hun kamer zien en er was nog tijd voor 1 potje Uno. De tijd was wat hun betrefd snel voorbij. Ik vond de tijd maar langzaam gaan. wat moet je nou zeggen tegen twee juffen? Ik wist dus ook niet veel uit te brengen. Van mij hoeft het ook niet zo snel weer. De kans is ook wel erg klein, ze komen meestal maar 1 keer.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie