Wandeltocht

Op het net sinds 10-4-2005, 15:27 uur

Pjotr liep vandaag met opa Harry de Tukkertocht. In het kader van 60 jaar bevrijding hadden ze onderweg tenten neergezet waar voertuigen en allerlei andere dingen van destijds te bezichtigen waren. Hoewel Erik had nagezocht of de kans op regen groot was hebben Pjotr en opa aardig wat regen op hun bol gehad. Hier viel nauwelijks wat maar wij zaten binnen want Ocki lag met koorts op de bank.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Pjotr heeft het zeer goed gedaan. Hij gaf het tempo aan van het lopen en als het langzamer ging, dan werd er langzamer gelopen. Ik moest hem wel vaak zeggen dat het geen westrijd was. Hij heeft erg genoten van het landschap met zijn "heuvels", koeiengeuren (stinkt) thema 60 jaar bevrijding. Zelfs de regen vond Pjotr niet erg. Dapper hoor en ik ben zeer trots op hem.

 

Van 13-4-2005, 18:05u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie