Aan tafel

Op het net sinds 3-4-2005, 23:25 uur

Vanochtend hebben we een tafel vol gehad met niet alleen brood en broodbeleg. Aan tafel zaten maar liefst 6 kinderen en 4 volwassenen. Een van mijn dromen is ooit een hele grote tafel. Vandaag kreeg deze droom opnieuw gestalte. Wat was het heerlijk zo’n tafel vol mensen. Voor zo’n grote groep koken zie ik niet zitten, ben niet echt een keukenprinses. Alhoewel samen met Erik komen we wel tot bijzondere gerechten. Maar samen uitgebreid in de keuken staan wil nog niet echt nu de kinderen nog steeds zoveel aandacht vragen. Ik zie het wel voor me ooit als onze kinderen vrienden meenemen, dan gaan Erik en ik vast ons weer vermaken in de keuken. Tot dan blijf ik genieten zoals vanochtend van een tafel vol vrienden en samen aan de lunch.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie