Zomertijdpaasverjaardag

Op het net sinds 27-3-2005, 20:21 uur
eierenzoeken.jpg

Vandaag is een speciale dag, precies zoals de titel zegt. Vanochtend papa traditioneel wakker gemaakt met taart op bed. Na het aankleden op weg naar opa en oma voor het traditionele paasontbijt. Opa had eieren verstopt in de tuin. Na het eten hebben we na het zoeken de eieren opnieuw verstopt en opnieuw verstopt en opnieuw verstopt.
’s Middags met de verjaardagsvisite uno gespeeld. Als afsluiting voor de jongens heeft papa voorgelezen uit het boek wat hij van hen heeft gekregen.
Vanochtend kwamen we erachter dat als Erik in 2009 jarig is, dat een  hele speciale verjaardag gaat worden. Dan wordt hij 4 keer ouder dan Pjotr, 5 keer ouder dan Ocki en 10 keer ouder dan Tosca. En dan worden we samen 99 jaar. We hebben een afspraak gemaakt dat als we samen 100 jaar worden we er dan een feest van gaan maken.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie