De kogel is door de zolder

Op het net sinds 23-3-2005, 21:58 uur

Na heel lang wikken en wegen heeft Erik toegestemd dat Ocki zijn zolderkamer mag hebben. Als hij het nog voor elkaar krijgt neemt hij de week van Ocki zijn verjaardag vrij en gaan we de zolder uitruimen. Dat gaat nog een hele klus worden.
Ocki is heel blij. Hij mag zelf muurverf uit gaan zoeken. Kiezen is erg lastig blijkbaar want hij vroeg aan Pjotr wat voor kleur het moest worden. Ik had nog een kleurenwijzer in huis en die hebben Ocki en ik bekeken. Daarop stond een plaatje met vuur. Toen wist Ocki het: moest lava en een vulkaan worden. Of we dat voor elkaar gaan krijgen op de muur weet ik nog niet.
Als we het financieel gaan redden krijgt hij misschien een hoogslaper cadeau op zijn verjaardag (psssst niks vertellen hoor). Ik ben heel blij dat de jongens een eigen kamer krijgen. Niet omdat ze niet samen mogen slapen maar omdat dat niet gaat. Pjotr is net als zijn vader een avondmens. Ocki lijkt meer op mij en is meer een ochtendmens. Dit zit elkaar behoorlijk in de weg als je op 1 kamer slaapt. Hopelijk krijgt Erik zijn pc het ook na zijn zin vlakbij mijn naaimachine.
Ik duim dat hij op korte termijn vrij kan krijgen en dat die week Tosca veel slaapt zodat we flink kunnen opschieten.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

als je de handen vrij wilt hebben zijn de jongens hier ook van harte welkom!!

 

Van 24-3-2005, 22:09u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie