Rondje om de kerk

Op het net sinds 20-3-2005, 15:27 uur

 

palmpasen.jpg

De bedoeling was om vandaag met de palmpaasoptocht mee te lopen. In de krant en op de site van de scouting stond dat het om 13.00 uur zou beginnen. Wij heerlijk op tijd vertrokken op de fiets richting de Onze Lieve Vrouwekerk. Daar aangekomen was het wel erg rustig. De scoutingleiding die ik afgelopen woensdag had gesproken zei dat het er altijd vrij druk was. Zo om mij heen kijkend zag ik maximaal 10 man. Druk kon ik dat toch niet noemen. En waar was de drumband? De anderen die stonden te wachten snapten er ook niks van. Tot er een politieagent op de fiets ons kwam meedelen dat de krant een foutje had gemaakt en de optocht om 12.30 uur begonnen was. Ze waren halverwege en we konden zo aansluiten bij de straat ernaast. Nou nou nou meneer agent, halverwege ammehoela. We hebben precies 5 minuten meegelopen naar Hooghagen en Backenhagen waar de optocht eindigde. een rondje om de kerk dus voor ons dit jaar.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
hadieopapa:

Hier duurde de optocht wel iets langer dan 5 minuten en was er een grote deelname met drumband. Chocoladedrank/ranje en koek na. Wat wil een kind nog meer? Jammer dat door een dergelijke (mis)communicatie zo'n mooi feestje in het honderd loopt voor de laatkomers.

 

Van 20-3-2005, 17:51u
 2 
marike:

Sjoerd had een leukere toch voor jullie bedacht, zie onze weblog.

 

Van 21-3-2005, 10:51u
 3 
marike:

toch moet tocht zijn.

 

Van 21-3-2005, 10:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie