Een verjaardag met obstakels

Op het net sinds 19-3-2005, 23:38 uur

 

harige.harry.jpg

Vandaag naar de verjaardag van hadieopapa. Maar eerst zwemles en aangezien er open dag in het ziekenhuis was hebben we daar ook nog rondgewandeld. Daarna naar opa gereden. Ocki die als eerste uit de auto was bleef halverwege de auto en het huis van opa stilstaan.’Ik zie twee oma Hennie,’ zei hij verbaasd. ‘Ja,’ zegt Erik,’ dat komt omdat je twee ogen hebt.’ Maar Erik had het ook mis. Het kwam omdat de zus van mijn moeder ook in de keuken stond. Van zoverweg zou je kunnen zeggen dat je twee dezelfde ziet, van dichtbij niet meer. Ocki wou niet meer alleen naar binnen, dit was hem toch te vreemd. Bij mijn ouders heb ik nog even gedouched, dat wil bij ons nog niet ivm het bad. Ook moest ik nog boodschappen doen en daarna met Erik naar de bouwmarkt voor onderdelen van het bad. Niet echt bepaald een rustig verjaardagsbezoekje.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopapa:

Met de jaren groeien de haren zo te zien. Ben benieuwd hoe ik er over 5-10 jaar uitzie. Wel even Tosca mee aanpassen.

 

Van 22-3-2005, 18:12u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie