7 maand

Op het net sinds 18-3-2005, 13:22 uur

 

7maand.jpg

Onze heerlijke kletstante is ziek. Ze is jengelig en heeft koorts. Ondanks dat ze zich niet lekker voelt blijft ze ons regelmatig toelachen. Ze lust heel graag venkelthee. Glazen zijn niet meer veilig voor haar. Van de week tijdens het mooie weer zat ze heel moe voorop de fiets. Ze vertikte het om te gaan slapen. De hele weg naar de stad heeft ze zitten kletsen. Op het moment dat ze in de draagdoek ging viel ze in slaap. De lente mag komen van mij, want wat was het gezellig om met haar te fietsen.

Je kunt reageren of trackbacken.

4

Ai, het is niet leuk wanneer kleine kletstantes ziek zijn. Klein kletsventje is ook een beetje ziekjes. Hij heeft een lelijk hoestje, maar heeft geen koorts o.i.d.
Beterschap Tosca! En ga maar lekker met je Mama fietsen als het weer lekker weer wordt.

 

Van 18-3-2005, 14:52u
 2 
Erna:

Gefeliciteerd kleine kletstante met je zevende maanddag!! het waren tot nu toe zeven vette maanden voor jou ,maar nu moet je natuurlijk niet ziek worden hoor ! gauw beter worden want volgende week is het Pasen.En dan moet je wel meehelpen om eieren te zoeken !

 

Van 18-3-2005, 21:25u
 3 
marike:

als een grote kletstante ziek is is het ook niet leuk, vooral als het kletsen belemmerd wordt.

 

Van 19-3-2005, 01:19u
 4 
Hadieopapa:

Vandaag gelukkig weer beter te pas. Leuke verjaardag gehad.

 

Van 19-3-2005, 23:42u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie