Zeven koningen

Op het net sinds 16-3-2005, 23:24 uur

geluidpaardrijdster.jpgVanavond het 7 koningenfeest.De knutsel is af. Alleen het lastigste moet nu nog, het gedicht.

7koningen.jpg

Het feest is afgelopen en wat hebben we weer gelachen. Sanne had een 7 koningenspel gemaakt,met de 7 koningen als pionnen, die we uiteraard gespeeld hebben. Marike mocht de spelregels ter plekke verzinnen. Wat erg leuk bleek te zijn was de opdracht die ze verzon als je op het bloempje kwam, dan moest je een bloem of plant uitbeelden. Het spel duurde wel even omdat de andere koningen niet mochten eindigen voordat Marike haar koning geeindigd was. Hierdoor moest ik een keer helemaal opnieuw beginnen. Gelukkig kwam ik wel op het bloempje.
Het leuke van 7 koningen vind ik is dat ik het vier met  mijn beste vriendinnen (- een). Vrienden die er netzoveel energie instoppen in het verzinnen van een leuke surprise/cadeau en gedicht. En al stop ik nog zoveel energie in mijn gedicht, het wordt nooit wat. Gelukkig lukt de surprise uiteindelijk altijd wel. Het feest kent nog geen lange traditie en dus mogen we zelf een traditie gaan maken. Dat is ook erg leuk. Een 7 koningenspel hoort er al helemaal bij. Wel elke keer een ander spel. Wat er nog meer allemaal bij gaat horen? Ergens volgend jaar zullen we wel weer verder zien. Vanavond heb ik al een leuk idee opgedaan, nu nog onthouden en uitvoeren voor de volgende keer. 

Je kunt reageren of trackbacken.

6

 1 
Erna:

7 koningen ? wat is dat dan voor een feest ? nooit van gehoord !

 

Van 16-3-2005, 16:50u

Ik ben klaar! 🙂 En zelfs de Gugelhupf is klaar. 😉

 

Van 16-3-2005, 19:10u
 3 

[1] Sanne heeft het op haar blog heel duidelijk uitgelegd wat voor feest het is.

 

Van 17-3-2005, 00:22u
 4 
marike:

Ik heb ook al met mijzelf gebrainstormd over nieuwe ideeen. Het was erg super leuk, in tijden niet meer zo gelachen. Daaag klaproosje.

 

Van 17-3-2005, 12:57u

Ik heb weer ouderwets genoten gisteravond. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar jouw ideeën….

 

Van 17-3-2005, 21:00u

Overigens: ik ben het niet met je eens dat het gedicht niks is.
De paarse-haar-mevrouw-klingel-heks vind ik heel erg mooi. Ik denk dat ik de klingelklangel wel binnen hang zodat ze erop mag blijven zitten.

 

Van 18-3-2005, 14:50u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie