Feestelijke dag

Op het net sinds 15-3-2005, 15:48 uur

 

cadeaukarin.jpg

sleepicknik.jpg

Pjotr was vanochtend al heel vroeg wakker. Juf Karin viert vandaag haar verjaardag. En omdat dit de laatste keer is voor Pjotr en hij dat ook heel goed beseft moet dat groot aangepakt worden. Na een gezamelijke knutsel, Pjotr het bakje beschildert en het tuinkers gezaaid en verzorgd, mama het haasje en kropje sla. Moest er vanochtend nog een grote tekening gemaakt worden. Gistermiddag had hij besloten dat juf ook een eigen paasspel moest krijgen en dat nauwkeurig gekleurd. Drie cadeaus vond ik wel wat teveel van het goede. Maar Pjotr vond het wel verantwoord want het was de laatste verjaardag van juf Karin waar hij bij was. Ondanks dat hij gisteravond erg last van zijn buik had bracht ik vanochtend een opgewonden jongetje naar school. Net haalde ik een net zo opgewonden jongetje weer op. Hij had alleen maar spelletjes gedaan;roodkapje,joepi joepi,zakdoekje leggen, stoelendans (Mmmmmm kent u ze nog? Blijkbaar spelletjes die eindeloos meegaan) En juf had veel lekkers getrakteerd.

De zon scheen lekker in huis en nog in een goede sfeer wouden de jongens buiten gaan picknikken. Want waar denk je aan als de zon schijnt…..blijkbaar aan een picknik. Mandje gezocht, eten en drinken erin en toen…geen kleed. Bij gebrek aan een kleed dan gebruik je een?

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

tja, wat moet je anders met een slee met dat mooie weer?

 

Van 17-3-2005, 12:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie