Paasspel

Op het net sinds 13-3-2005, 20:28 uur

Bij de zwemschool staan we al bekend als de spelletjesfamilie. Elke woensdag nemen Ocki en ik een spel mee die we daar, op de grond zittend, spelen. Het is nu al zover dat we twee vaste medespeelstertjes hebben. Een medespeler kwam er speciaal eerder voor terug van zijn verjaardagsfeestje. Elke week hebben we een ander spel. Er wordt ons wel eens gevraagd hoeveel spelletjes wij hebben. Maar daar weet ik het antwoord niet op. Een kast vol. En sinds dit weekend is er weer een bijgekomen.

paasspel.gif

Dit weekend zijn de jongens en ik bezig geweest een paasspel te bedenken. Er werden drie proefspelen gemaakt. De heren hadden allerlei leuke ideeen. Deze konden niet allemaal in het spel want dan werd het spel onoverzichtelijk. Na alle versies uitgebreid gespeeld te hebben werd de uiteindelijke versie door papa gescand en geprint. De uiteindelijke versie werd tijdens het bezoek aan opa en oma ingekleurd om thuis gesealed te worden. Heb je zin om ‘m ook te spelen? Klik op het plaatje en het spel opent als PDF in een nieuw venster.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie