Geprik

Op het net sinds 10-3-2005, 20:59 uur

 

huldiging.jpg

speldje.jpgGisteravond hadden we de jaarvergadering van HGV. Er was een redelijke opkomst van 32 mensen. Van deze 32 mensen kende ik er 3 niet. Ik vond het wel gezellig. Helaas wist ik al dat het bestuur een speldje probeerde te regelen voor mij.De secretaris had bij de laatste bestuursvergadering een papiertje op tafel gelegd met daarop; Marja-speldje,uitzoeken. Ik zat naast haar en keek over het papiertje heen. Wat doe je als je je naam ziet je kijkt even. Aah dacht ik nog, dit had ik liever niet willen weten. Wat ik niet wist is dat ik er inderdaad 1 kreeg. Maar dan geen van de KNGU maar een heel oud zilveren speldje van HGV zoals ze vroeger uitgedeeld werden. Dit was het laatste speldje uit den oude doos die HGV nog had. Al kreeg ik het speldje niet uit de handen van A. ik ben er wel heel blij mee. De voorzitter trachtte hem mij op te spelden. Met bibberende handen en wisselend over en door zijn bril kijkend was ik even bang dat ik geprikt zou worden. Maar gelukkig na redelijk wat gefrutsel lukte het hem zonder mij te prikken.Waar ik wat minder blij mee ben is hoe ik op de foto ben gezet. Ik dacht nog ik moet mijn buik inhouden. Aan de foto kun je zien dat ik hier niet aan gedacht heb. Gelukkig beslis ik meestal welke foto er in het jaarboekje van HGV terecht komt…..deze dus niet.

 

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

Toch maar dinsdag weer mee trainen!
Ribben en huup naar mekaar toe, touwtje aan je navel….

 

Van 11-3-2005, 07:46u
 2 
marike:

huup???? Nou ja je weet wat ik bedoel.

 

Van 11-3-2005, 07:47u

Plak je er gewoon een foto van mijn buik naast, dan valt die van jou wel mee. 😉

 

Van 11-3-2005, 14:11u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie