Ontsnapt

Op het net sinds 9-3-2005, 11:37 uur

Vanochtend was ik voor HGV bezig in een winkel. Toen hoorde ik roepen:’ Oh nee politie, krijg ik weer een bon.’ Politie, even vragen of mijn auto goed staat. Ik dus snel naar buiten om te vragen hoe het met de parkeerplek zat waar mijn auto stond. Vroeger stond daar een parkeermeter naast maar die was al een poos verdwenen. De politieagente vertelde me dat het wel betaald parkeren was. Waar was de parkeerautomaat dan? Sjonge die moest je echt zoeken hoor. Een straat verder achter een boom kon je nog net het randje van de automaat zien. Dus ik zeg dat ik dan nu een kaartje ga halen. Kijkt de agente me aan….nou voorruit dan mevrouw, voor deze keer.
Tssssss ik heb nog nooit ergens geparkeerd zonder te betalen, als ik wist dat ik daar moest betalen. Krijg ik namelijk erg de zenuwen van. Maar ik ben wel blij om aan een bon te zijn ontsnapt, 50 eurocent of 35 euro zit wel een klein verschilletje in. Die andere dame uit de winkel had minder geluk. Net een week haar rijbewijs en haar tweede bon al. Ze had de blauwe lijn niet herkend, dus geen parkeerschijf voor haar raam geplaatst. Ze was er diep van onder de indruk. Die blauwe lijn zal ze nooit meer vergeten denk ik. Net zoals ik niet zal vergeten dat dat ene plekje waar ik stond betaald parkeren is.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Het wordt steeds gekker. Je hoeft hier tenminste niet te betalen als je naar een supermarkt wil, dat hadden wij op vakantie (gewoon in Nederland). Dat vond ik helemaal gek.

 

Van 9-3-2005, 17:22u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie