Niels

Op het net sinds 5-3-2005, 21:50 uur

 

bij_niels.jpg

Vandaag met mijn vriendin naar Oosterstreek om onze Niels te vereren met een bezoekje. Wat was het mooi onderweg. Hoe verder we naar het noorden gingen hoe meer sneeuw er lag en hoe mooier het landschap werd. Enorme ijspegels hebben we gezien. Eindelijk bij Niels werd de auto op een sneeuwhoop geparkeerd. Het kostte even wat moeite om hem hier weer af te krijgen. Maar dan konden we toch eindelijk gaan genieten van de voorjaarssfeer bij onze Niels. Het was weer ouderwets gezellig bij Niels en gelukkig was op dit feestje niet zo heel druk zodat we uitgebreid hebben kunnen snuffelen tussen alle leuke dingen die hij weer in huis had dit keer. Zo tussen neus en lippen door werd er op de vinger van Marike de tandartsknoop nog geoefend. En bij het weggaan kregen we een klein presentje. Bij het volgende feestje van Niels hoop ik weer te zijn.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Dan hoop ik er ook weer te zijn. Maar ik weet niet of ik een tandartsknoop op mijn vinger zou willen. 😉

 

Van 5-3-2005, 22:20u
 2 
marike:

Dan hoop ik op minder sneeuw 😉

 

Van 6-3-2005, 15:44u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie