Legokolder

Op het net sinds 1-3-2005, 09:35 uur

 

kasteel.jpg

Opa had een link gestuurd waar veel bouwtekeningen van lego op staan. Pjotr had besloten dat we een kasteel moesten maken. Vanmiddag hebben we allerlei blokjes uitgezocht, dat is het meeste werk. De jongens waren het al gauw zat. Dus na een klein beginnetje gemaakt te hebben met bouwen besloten we morgen verder te gaan.
’s Avonds na een vermoeiende vergadering dat ik:’ Even mijn gedachten verzetten door iets te gaan doen, weet je wat ik bouw een klein stukje verder aan het kasteel.’ Ik was er zo lekker mee bezig dat ik helemaal de tijd en mijn omgeving vergeten was. Het was ook zo leuk want niet alle benodigdheden hadden we dus mocht ik mij er creativiteit er verder op los laten. Het kleine stukje wat de bedoeling was resulteerde uiteindelijk in een heel kasteel. Woensdag hoeven alleen de touwtjes nog aan de ophaalbrug. Dan ga ik samen met de jongens wel een ander bouwwerk maken waar ik verder met mijn handen af zal blijven.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Haha, dat deed mijn moeder vroeger ook altijd. Tussen de middag begonnen we huisjes te bouwen en 's middags als we uit school kwamen waren de huisjes al af. 🙂

 

Van 2-3-2005, 19:27u
 2 
hadieopapa:

Leuke site en nog geschikt voor alle leeftijden zo te zien. Mooi hoor om zo te kunnen ontspannen.
De kinderen zullen deze overigens wel gauw weer verbouwen.

 

Van 2-3-2005, 21:02u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie