Niet verjaardag deel 1

Op het net sinds 27-2-2005, 12:52 uur

 

nietjaardag.jpg

Vandaag vier ik dat ik dit jaar niet jarig ben. Deel 1 omdat ik hierna nog 2 niet verjaardagen te gaan heb voordat ik weer jarig ben. Vanochtend met het juiste ritueel wakker gemaakt. De jongens hadden op school iets moois voor mij gemaakt en Pjotr had zelf met de pen van juf er iets bij mogen schrijven. Straks breng ik Tosca naar bed en daarna komt het bezoek. Heel gezellig allemaal hoor maar ik had liever dat ze niet allemaal op een dag kwamen. Het probleem, vind ik, is dat het allemaal interressante mensen zijn en als ze er allemaal zijn krijg ik het nooit goed voor elkaar om een fatsoenlijk gesprek te voeren. Volgens Erik moet dat ook niet. Verjaardagen bestaan uit small-talk. Hij vind verjaardagen geweldig. Voor mij mag het wel alleen als ik echt jarig ben.

Update:
Erik had voor een ware verrassing gezorgd. Iedereen die kwam gaf een klein cadeautje wat te maken heeft met een bad. Als superknaller gaan we deze week een bad uitzoeken. Iedereen heeft meebetaald. Echt geweldig. Een bad!!! Ik heb volgens mij de hele tijd in mijn hoofd gezongen: wij krijgen een badhad.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Ik wil wel een middagje oninteressant zijn als het dat makkelijker maakt.;-) Kunnen we wel weer echt praten als we daar eens rustig de tijd voor nemen.

 

Van 27-2-2005, 14:30u
 2 
Erna:

Erik lijkt op z'n vader ,die vind verjaardagen ook geweldig .Ik vind verjaardagen thuis pas leuk worden s'avonds laat, voor die tijd voel ik me chaotisch in m'n hoofd en weet ik niet wat ik nu het eerste moet doen ,dus laat ik het maar aan Ben over,waardoor sommige familieleden denken dat ik een vreselijk lui mens ben ,dat ben ik natuurlijk ook wel HA HA!! maar het is vooral om die andere reden.Verjaardagen bij iemand anders vind ik meestal leuk ook gisteren bij jou .Nee, verjaardagen moet je gewoon blijven vieren vind ik ,kennissen van ons vieren hun verjaardag al jaren niet meer ,met als gevolg dat we hun familie en vrienden ook nooit meer zien ,jammer hoor .dus ik zou zeggen op naar de vogende verjaardag!

 

Van 28-2-2005, 17:07u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie