Soms heb je van die dagen

Op het net sinds 24-2-2005, 22:18 uur

Vandaag was er een van. Vanmiddag tijdens het lesgeven spande wel de kroon van deze dag. Ik kon nog net onthouden hoe ik zelf heette. Voor de rest maakte ik er een grote bende van. Haalde ik namen door elkaar, liet de peuters spelen met ballen tijdens het klimmen en klauteren (wat ze normaal nooit mogen),zei zinnen in een onlogische volgorde en wist voor veel dingen de naam niet meer. Bij de kleuters was ik zowaar even de naam van mijn vriendin die aan de kant zat kwijt. Ik zei op gegeven moment tegen haar dat ik mijn dag duidelijk niet had, dat ik niet op namen en dergelijk kon komen en dat ik vandaag ook nog ongesteld was geworden en dat je het dan wel weet. Mijn mannelijke assistent kwam toen net voorbij lopen en keek mij een beetje raar aan en zei dat hij het niet snapte. Gelukkig hoeft hij dat ook niet te snappen.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadiepa:

Zou dat dan toch aan volle maan liggen? Dat is het vandaag en heeft zeer zeker zijn uitwerking. Vraag me niet waarop, maar als ik dit lees is het er vast een deel van.
Hadiepa

 

Van 24-2-2005, 23:28u
 2 
marike:

m..a..r..i..k..e!! 😉
(gaat wel weer over)

 

Van 25-2-2005, 08:06u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie