Fotogallery

Op het net sinds 23-2-2005, 21:34 uur

 

fotogallery.jpg

Aan de Lentohof hadden Erik en ik op deze speciale plek in het huis een bibliotheek. Bij de Rob de Vriesstraat heb ik mij altijd zitten afvragen wat ik met die plek zou gaan doen. Hier aan de Zwavertsweg hebben we vandaag een fotogallery geopend. Helaas helaas heb ik er nog niet alle dierbaren hangen. Sommige lijstjes lieten zich niet ophangen, deze heb ik voorlopig nog maar neergezet. Maar van sommige dierbaren heb ik nog niet de foto die ik er graag zou willen hebben hangen. Misschien is dit aankomende zondag wel verholpen.
Ik heb wel wat met foto’s. De lijstjes stonden eerst op de piano. Elke dag keek ik er wel naar. Het nadeel van de piano was dat sommige foto’s gedeeltelijk achter een andere foto schuil gingen. Meer foto’s kon ik er dus niet meer op kwijt. Gelukkig kan ik op deze nieuwe plek wel weer nieuwe foto’s met herinneringen kwijt. Het enigste wat nu nog ontbreekt is met sierlijke letters op de deur geverfd: fotogallery.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Zou jij denken dat het zondag nog wel eens verholpen kon zijn?? 😀
Ik weet trouwens niet of ik wel op jullie kleine kamertje wil hangen. 😉

 

Van 26-2-2005, 08:50u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie