Rare woorden

Op het net sinds 21-2-2005, 11:10 uur

Iedereen kent ze volgens mij wel. Van die rare verbasterde woorden. Die woorden die door de gelegenheid zijn geschapen. Zo kende ik bij mijn ouders thuis opavlees. Hier in huis zijn er ook wat woorden bijgekomen (opavlees eet ik nu niet meer). De meeste rare woorden hebben hier in huis betrekking op het eten. De jongens vinden het zowiezo al leuk om de soepen allerlei rare namen te geven; toverbonen van mars, sneeuwwitjesoep,shreksoep,poepsoep,overgeefsoep. Maar zometeen tussen de middag gaan wij ploepbrood eten. Dit omdat het brood als het klaar is zo’n mooi ploep geluidje maakt.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

Ik denk dat ik maar niet kom eten als jullie poepsoep of overgeefsoep hebben… :-S

 

Van 22-2-2005, 11:54u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie