Knutsel

Op het net sinds 20-2-2005, 14:37 uur
elfje.jpg

Knutsel de knutsel voor een goede vriendin. Ze had het elfje al een keer gezien, ik was hem toen vergeten op te bergen. Ze zei toen al dat ze het een grappig poppetje vond, dus dat zat wel snor. Een grote taart erbij geknutseld, dat paste immers heel goed bij het taartenboek van Toon Tellegen. We hebben bij haar feestje vandaag eerst heerlijk gelunchd en daarna nog wat heerlijk nagezeten. Ze keek wel even op van: he dat popje (het is een elfje M.) ken ik, ik vind het net een trolletje.  Tja trollen en elfjes horen allebei bij sagen en legenden dus laten we het maar goedkeuren.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

Het elfje deed mij denken aan trol vanwege haar mooie haar.
Wel goed citeren he 😉

 

Van 23-2-2005, 22:07u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie