Keverneverdienst

Op het net sinds 19-2-2005, 22:01 uur

Vandaag hebben P. en ik de laatste keer de keverneverdienst, zoals Pjotr de kindernevendienst uitspreekt, gedaan.  P. is weer begonnen te studeren en voor mij is het een zeer onhandige tijd. Tosca gaat hier thuis tussen 18.00-18.30 uur naar bed. De kerkdienst begint pas om 18.30 uur. Tijd om er een poosje tussenuit te gaan.
Pjotr en Ocki waren het er niet mee eens. Zij vinden het leuk om mee te mogen naar de kevernevendienst. P. en ik hebben altijd zoveel mogelijk geprobeerd het levendig te houden. Vandaag hebben we met z’n allen een groot hoogtepuntenspel gemaakt. Uiteraard hebben we die op het einde gespeeld met de kinderen als levende pionnen. Heel gezellig allemaal, toch denk ik wel dat de bijbelse leer zoals de kerk die voordraagt P. en ik die niet op hun manier hebben uitgedragen. Toch ben ik wel tevreden over de afgelopen 3 jaar, wie weet wat de toekomst brengt…

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie