Binnenspeeltuin

Op het net sinds 18-2-2005, 15:33 uur
lichtjeskijken.jpg

springen.jpg
Vandaag was de dag met het vraagteken. Het vraagteken betekend dat er een verrassing is gepland. Je snapt dus wel dat de jongens al de hele week hiernaar uitkeken. We zijn samen met de fam.S naar een binnenspeeltuin in Enschede geweest. Pjotr vond alles leuk, Tosca de lichtjes in de disco en Ocki de rode en de gele glijbaan. De gele glijbaan durfde hij pas halverwege de dag samen met mij. Daarna was hij ook niet meer te houden, maar wel samen alleen was nog te spannend. Na patatjes te hebben gegeten en ze nog een ding te hebben gekozen waren de jongens het er helemaal niet mee eens dat ze weer mee naar huis moesten.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie