6 maand

Op het net sinds 18-2-2005, 14:56 uur

 

6_mnd.jpg

Vandaag is Tosca alweer 6 maand. Het baby-achtige is er al helemaal af. Ze vind het tegenwoordig leuk om vanalles vast te pakken en het daarna in haar mond te stoppen. Ze ligt ook graag op haar buik te spelen.
Als er gegeten wordt dan volgt ze het eten met haar ogen en dan lijkt het net of ze zegt: doe hier dat eten. Wat ze het meest doet is naar iedereen lachen en haar tong uitsteken. Andere kinderen reageren hier altijd op:” Zij steekt de tong uit!”

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Oma Erna:

Ach ja ,dat is waar ook ,helemaal vergeten!maar alsnog van harte gefeliciteerd lieve,kleine,vrolijke meid!

 

Van 18-2-2005, 23:46u

Een heel half jaar alweer! Wat gaat het snel. Gefeliciteerd Tosca!

 

Van 19-2-2005, 09:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie