Valentijnstak

Op het net sinds 14-2-2005, 14:57 uur

Wat wij vandaag gedaan hebben met de valentijnsgedachte. We hebben alle namen van de mensen die Pjotr en Ocki lief vinden op een hartje geschreven en deze in een tak gehangen. Dit werd een hele lijst; Tosca,oma Hennie,opa Harry,oma Erna,opa Ben, Koos en Adelgonde, Sjoerd Femke Marike en Erik, Ernie,papa,mama,Pjotr,Ocki,Leny en Roelof,Niek Kirstin Sam en Joep,Frits,visjes,Ronnie (met het drumstel),oom Arjan,tante Ine,tante Sanne Arthur en Thomas,Petra,Wim,juf Karin juf Coby (Ocki vind juf Coby niet lief),kinderen van school..LisahEsmee, Esther, Julliet, Felicia, Anniek, Jesse, Matthijs, Jorik, Max, Lugh, Tom, Menno, Jade, Rowensly, Bas. En toen wisten ze het even niet meer.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
Erna:

Wat lief van jullie om dat te bedenken !

 

Van 15-2-2005, 12:09u

Ik vind jullie ook lief. 😀

 

Van 15-2-2005, 12:13u
 3 
marike:

Wij zijn zeer vereerd om in zo’n mooie boom te mogen hangen. Maken jullie met pasen mooie paaseieren van ons??? 😉
groetjes

 

Van 15-2-2005, 14:54u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie