Koken

Op het net sinds 13-2-2005, 21:54 uur

Samen koken is iets wat Erik en ik ‘vroeger’ vaak samen deden. Het begon ermee dat Erik alleen begon met koken. Maar tijdens het koken kwam hij er altijd achter dat hij iets nog niet had schoongemaakt/klein gesneden had. Dan riep hij mij of ik dat zo snel mogelijk wilde doen. Op deze manier zijn wij steeds regelmatiger samen gaan koken en steeds met dezelfde rolverdeling. Erik mietert alles in de pan en ik zet alles klaar. Helaas sinds Ocki er is kwam het er niet meer van om samen te koken, tot dit weekend.
Omdat ik graag een apart recept wou voor de spitskool heeft Erik zitten zoeken op¬†smulweb en er een uitgeprint. Hij had wel zin om te helpen aangezien de jongens heerlijk aan het spelen waren. Tosca in de rugdrager gedaan en je hoor….oude gewoontes leer je blijkbaar niet af. Al gauw stond hij achter het fornuis en mocht ik weer vanalles schoonmaken/snijden/klaarzetten.
Voor Erik zouden er recepten moeten bestaan waarin alle stappen van schoonmaken e.d. ook opgeschreven staan.

Je kunt reageren of trackbacken.

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie