Avontuurtje Almelo

Op het net sinds 10-2-2005, 22:26 uur

Vanochtend moest ik naar het belastingkantoor in Almelo om de sofinummers van de kinderen op te halen. Nadat ik de heren op school had afgezet gingen Tosca en ik heerlijk rustig via de oude weg naar Almelo. Ook heerlijk op tijd kwamen we daar aan, 09.00 uur. Nu nog op zoek naar het station. Bordjes centrum volgen dan maar. Maar ja welk centrum moest ik hebben? Centrum noord, centrum zuid, centrum oost of centrum west? Een gewoon centrum kennen ze namelijk niet in Almelo. Na van het ene centrum naar het andere gereden te hebben kwam ik zowaar een bordje station tegen. Mooi dacht ik nog. Even later een klein bordje met daarop: belastingkantoor. Wat er vervolgens gebeurde weet ik niet meer. Volgens mij weten de bordjes met belastingkantoor erop het zelf ook niet meer. De ene keer moest ik links terwijl als ik dan via diezelfde weg terug kwam ik ook links moest (dus de andere kant op). Laten we het heel kort houden, ik heb de hele binnenstad gezien behalve het belastingkantoor. Omdat wij om 10.00 uur een afspraak hadden en het onderhand al 09.45 uur was geworden raakte ik wat in paniek. De plattegrond kon mij niet verder helpen. Erik nam de telefoon niet op en het telefoonnummer van mijn vaders werk was ook foetsie. Uiteindelijk bleek ik toch nog slim genoeg te zijn en ben gestopt bij het treinstation met de bedoeling een taxi-chauffeur aan te spreken (die moest het zeker wel weten bedacht ik mij zo). Maar blijkbaar keek ik nogal erg verwilderd en de man in de auto naast mij vroeg of hij mij kon helpen. Ik vroeg naar het belastingkantoor, die kon ik namelijk niet vinden. " Ach meisje je bent natuurlijk bij het oude kantoor geweest, het kantoor is verhuist. Zie je dat hoge gebouw?"  Euh welke ik zie er meerdere? "dat gebouw recht tegenover het station, daar zit het belastingkantoor nu."
Oke het belastingkantoor gevonden, nu nog een parkeerplek…..Om een ander lang verhaal kort te maken. Een halve minuut voor tien stonden Tosca en ik aan de balie. Na het in ontvangst nemen van de sofinummers hebben Tosca en ik in de Hema heerlijk zitten bijkomen onder het genot van een rustgevend kopje rozenbottel thee.

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
hadieopapa:

Van mijn werk is 837735. Maar ik vind het nog knapper dat je daarna de Hema kon vinden in Almelo en ligt midden het het centrum (niet oost/west/zuid/noord, maar gewoon). Kun je helemaal niet komen met de auto. Dus ??????????? ❗

 

Van 12-2-2005, 00:40u
 2 

Ik ben ook niet met de auto bij de Hema naar binnen gereden hoor. De auto stond geparkeerd bij het stadhuis en daarachter is het centrum kwam ik achter. En als je al wandelend op zoek bent naar iets waar je kunt zitten kom je het uithangbord van de Hema wel tegen 😀 Maar een bordje met gewoon centrum ben ik geloof ik 1 keer tegen gekomen de rest was het oost,west thuis best.

 

Van 12-2-2005, 09:30u
 3 
marike:

Hoi, bij wie zit Tosca daar op schoot ❓ (even nieuwsgierig)
groetjes uit de ziekenboeg.

 

Van 12-2-2005, 20:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie