Druppelende ketel

Op het net sinds 8-2-2005, 14:33 uur

Erik zegt:
De ketel ellende is ook weer achter de rug …
eerst heb ik gepoogt  de kraan dicht te krijgen zonder dat ie ging lekken.Dat lukte maar niet.Ik heb toen de ketel maar uit gezet, omdat mischien anders de vulslang zou kunnen knappen.Toen ben ik bezig geweest om te kijken waar we voor verzekerd waren
toen heb ik gekeken naar de inHome abonemmenten, en gebeld met inHome.Daarna heb ik de aanbieding van vereniging eigen huis ingezien en vervolgens Feenstra gebeld (die doen zaken met eigen huis)
nou … uiteindelijk wist Feensta mij te vertellen dat de kraan helemaal niet lek was maar dat het een doordraai kraan was, die je op een bepaalde stand moest zetten … maar aangezien het water koud was, lekte die wat dus ik heb de kraan goed gezet, de ketel aangezet … gewacht tot ie op druk was en vervolgens de vulslang erafgehaald …en het dopje erop
lekt nu nog steeds een beetje .. maar goed.
En daarna …heb ik een onderhoudscontract afgesloten bij Feenstra.Die komen binnenkort de ketel keuren …
en controleren.
Nou …. en toen was het kwart voor twaalf en moest ik Ernie nog uitlaten en toen naar TriMM.
Dat was het….

Je kunt reageren of trackbacken.

2

Vertel mij wat over ketelellende! Hier hebben we een lease-ketel van Geas. Geen gedoe (meer)met onderhoud enzo.
Maarja, straks begint het allemaal opnieuw, want zoiets kent men niet in Duitseland.

 

Van 8-2-2005, 16:50u
 2 
marike:

En dan moet je zo ook nog sporten 😯

 

Van 8-2-2005, 18:49u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie