Kleer-lijk

Op het net sinds 5-2-2005, 20:32 uur

Heerlijk ik heb nieuwe kleren gekregen. Eindelijk kan ik weer een broek aan die past. Wel vaker krijg ik kleren van mijn schoonmoeder. Maar ze waren dit keer wel zeer welkom.
Mijn oude broeken passen niet meer. Ben al naar de sportschool om te proberen mijn buikspieren weer wat strakker te krijgen. Want die hangt er wat bij na afgelopen zwangerschap. Ik vond het zonde om nieuwe kleren te gaan kopen. Maar de laatste tijd vond ik het ook niet fijn dat ik nog maar twee broeken aan kon. En nu heb ik allerlei mooie nieuwe broeken/sweaters een rok en jurk!

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

‘k kan me niet herinneren jou ooit in een rok of jurk gezien te hebben, ik ben benieuwd! 😉

 

Van 7-2-2005, 07:40u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie