Gevloerd

Op het net sinds 3-2-2005, 20:12 uur

Elke donderdag na de gymles waar Pjotr en Ocki in mee gymmen ben ik gevloerd. Twee-en-twintig lieve kinderen. Maar het niveau van bewegen ligt zo ontzettend ver uit elkaar dat het heel lastig lesgeven is. Ik loop echt op de toppen van mijn kunnen om alle kinderen op hun juiste niveau aan het bewegen te hebben. Zodanig dat ze ook nog leuk vinden en er een voorwaartse ontwikkeling te bemerken is. Maar tjonge jonge dat valt me niet mee. Gelukkig heb ik wel assistenten, maar ook die moet je begeleiden. Zonder hen zou ik helemaal nergens zijn. Soms weet ik niet meer waar ik moet kijken of waar ik het eerst aanwijzingen moet geven. Misschien wil ik het wel te goed voor elkaar hebben.

Hopelijk krijg ik het binnenkort voor elkaar om een goede constructie te bedenken waarop alles lekker gaat lopen voor mij en de assistenten. Aan Pjotr en Ocki merk ik niet dat ze niet aan hun trekken komen, volgens mij vinden ze het nog wel leuk. Nou maar hopen dat de andere kinderen ook aan hun trekken komen. Het feit blijft dat dit het zwaarste uur is sinds tijden en dat ik naderhand gevloerd thuis kom.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
Erna:

Ik geloof best dat het heel zwaar is ,maar je doet het volgens mij heel goed ,toevallig waren Nannie en Wim hier vanavond en aan hen heb ik nog verteld hoe leuk jij die gymlessen maakt voor de kinderen, dus even doorzetten maar!Wat Pjotr en Ocki betreft :als ze er zijn vinden ze het vast wel leuk ,maar ze zitten altijd te mopperen als ze mee moeten, ik begin al om tien voor half 5 te zeggen dat ze zo de schoenen aan moeten doen want we moeten zo weg en altijd is het van nee we willen niet.in ieder geval succes met het bedenken van hoe en wat.

 

Van 3-2-2005, 23:09u
 2 
marike:

Mijn kids vinden het super leuk. Sjoerd klaagd altijd dat hij moe is na twee keer school, maar als ik dan vraag of hij met de gym wil stoppen dan vind hij dat alles behalve een goed iedee. En ik weet niet of mijn mening er nog toe doet, maar ik vind ook dat je het heel goed doet!! 😀
(vooral dat annemaria was leuk om te zien, mar dat vertel ik nog wel een keer) 😉

 

Van 4-2-2005, 17:19u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie