Snappie

Op het net sinds 27-1-2005, 00:31 uur

Snappie dat ik helemaal dol word van het Erik? De hele dag door zingt hij Schnappi. In allerlei zinnen komt dit lied weer terug. Net heeft hij mij het laten horen en het clipje dat erbij hoort laten zien. Nu snap ik wel wat er zo leuk aan is. Maar hopelijk snapt hij dat de hele dag door Schnappie wel erg vermoeiend is. Schnappi is er nu ook in het nederlands. Ik ben bang dat als de jonge heren deze versie te horen krijgen zij dit ook de hele dag door gaan zingen. Ik sni-sna-schnappi er nu al niet meer van.

Jamba! - de nieuwste ringtones voor jouw mobiel!

Je kunt reageren of trackbacken.

3

 1 
marike:

Ik heb het slimmer, mijn zoon krijgt het liedje aangeleerd op school. Ze doen het liedje op het toneel vandaag. Dus de krokodil van de uitverkoop kwam goed te pas!! 😉
snappie?

 

Van 28-1-2005, 09:22u

Nou bedankt. Door dit postje heb ik het ook in mijn hoofd. 😕

 

Van 29-1-2005, 19:44u
 3 
marike:

Mijn Erik heeft het nu ook in zijn hoofd. hij heeft op internet een filmpje van een echte happende krokodil gevonden met het muziekje van schnappi erachter. Dus als ik nu dat liedje hoor krijg ik heel andere beelden dan dat lieve stripbeestje.

 

Van 31-1-2005, 08:05u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie