Fietsen

Op het net sinds 26-1-2005, 20:16 uur

Hoe blij ik was toen we een auto kregen. Heerlijk snel en droog ergens komen. Zo blij ben ik nu dat ik weer kan fietsen. Vandaag op de fiets naar de stad. Tosca heeft even voorop gezeten, achterop en in de fietskar. Ookal was het fris, wat heb ik genoten. Alles gaat minder snel voorbij waardoor ik beter de omgeving kan bekijken. Er is weer tijd om te mijmeren want ik hoef niet steeds op te letten op het snelle verkeer. In de stad vind ik het ook heerlijk. Geen parkeerplek zoeken maar gewoon met de fiets daarheen rijden waar je moet zijn. En over een poosje als Tosca echt goed voorop kan zitten dan mag Pjotr op zijn eigen fiets lekker naast mij fietsen.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
kirstin:

DagMarja,
Long timt no see!
Gave fiets zeg!
Fijn dat je het eindelijk hebt. Hier alles heftig met Sam, intussen heeft hij nog een paar hechtingen gehad maar dat is peanuts in vergelijking met de rest…
We kletsen gauw weer bij. Hoe is het schilderen geworden? Kunnen de jongens mooie tekeningen maken?
Nou groetjes aan iedereen en natuurlijk knuffels aan de jongens en meiske

 

Van 28-1-2005, 22:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie