Krentenbaard

Op het net sinds 17-1-2005, 10:52 uur

<%image(20050117-krentenbaard.jpg|320|148|)%>

Vanochtend met Ocki naar de huisarts. En wat we al dachten blijkt ook zo te zijn. Het eczeemplekje heeft nu krentenbaard erbij gekregen. Smeren met een anti-bioticazalf was het advies. Na wat overleg met Erik heb ik de zalf toch maar opgehaald. De kans bestaat dat de bacterie ook over de rest van het lichaam kan komen te zitten en dan moet je aan de pillen of een drankje. Tot nu toe zijn we nog altijd onder de anti-biotica uitgekomen. Ze schrijven het zo snel voor. Het zalfje werkt alleen plaatselijk, dus dat lijkt ons minder schadelijk dan pillen of een drankje.
Terug op school kreeg Ocki de keuze; blijven of mee naar huis. Rara wat hij gekozen heeft 🙂 .Morgen mag hij weer terugkomen (verschilt per juf of je mag blijven met deze besmettelijke bacterie).

Je kunt reageren of trackbacken.

4

 1 
hadieopa:

Was het daarna nog wel leuk op school met zoveel aandacht voor de zalf?

 

Van 17-1-2005, 17:35u

Hopelijk is Ocki er weer snel vanaf.

 

Van 17-1-2005, 21:26u
 3 
Erna:

Ik denk dat hij mee naar huis wou ,of heb ik het mis?

 

Van 18-1-2005, 00:23u
 4 

Ocki vind de zalf maar niks. Op school werd er wel gevraagd waar hij heenging en dat kon hij met een glimlach vertellen, naar huis. Maar tussen de middsg vroeg hij of hij net als Pjotr ook weer naar school mocht. Dus ’s middags was hij weer gewoon op school.

 

Van 18-1-2005, 19:51u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie