Op de fiets

Op het net sinds 16-1-2005, 17:25 uur

Vanochtend zijn we met z’n allen heerlijk wezen fietsen. We gingen op bezoek bij mijn gymmama. Pjotr op zijn eigen fietsje klaagde na 100 meter al dat zijn benen zo zeer deden. Wat ik ook probeerde om hem af le leiden, het geklaag bleef terugkomen. Mijn nieuwe fiets fietst heerlijk. Tosca achterop viel al in slaap op het moment dat ik de maxi-cosi achterop de fiets zette. Bij de gymmama heeft ze vervolgens bijna 2 uur geslapen in de gang. De jongens hebben nog heerlijk gestoeid met de man van de gymmama.
Via oma die Pjotr zijn voeten nog mocht doen met het machientje zijn we weer naar huis gefietst. Pjotr fietste naast mij en vanaf de bult heb ik hem bij de nek vastgehouden om te helpen. Op een gegeven moment ging het nog bijna mis omdat zijn muts over zijn ogen schoof en hij niets meer kon zien. Hij reed bijna bij mij in de spaken. Na wat gestunt kwamen we toch nog tot stilstand en konden we de muts weer goed doen. Erik vond het wel jammer dat hij niet ook zijn nieuwe fiets kon gebruiken. Maar daar kan helaas geen kinderzitje op en de fietskar wil er ook niet achter. Zijn fiets staat nog in de huiskamer ter bewondering.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
hadieopa:

Heeft Erik even pech; mag ik met de kids fietsen. Of moet ik het geluk noemen?

 

Van 16-1-2005, 22:57u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie