Wisselen

Op het net sinds 14-1-2005, 21:41 uur

Vanavond lagen we allemaal in het grote bed. Elke vrijdag omdat ik de kids alleen naar bed breng.
Zegt Pjotr:" mijn tand is eruit." En met een stralende glimlach kijkt hij me aan en houdt de tand omhoog. "Deze tand wil ik houden hoor mama, de andere tand als die los is leg ik wel onder mijn kussen." Hier speelt Ocki meteen op in:"krijg je geld joh."
Deze eerste tand is heel speciaal. Ik kan het merken. Pjotr zit de hele tijd te grijnzen en we hebben er met z’n tweeen veel grapjes over gemaakt. Zo’n speciale tand zou mooi zijn als daar wat speciaals van gemaakt kan worden. Misschien dat het mogelijk is om er een hangertje van te maken voor aan een ketting. Pjotr vind dat ook een goed idee, hij ziet zich er al mee lopen bij verjaardagen en feestjes :-). Wij gaan op zoek naar iemand die dat kan maken.

Je kunt reageren of trackbacken.

2

 1 
hadieopa:

Moet je maar eens vragen aan die nepopa. Die kan dat toch?

 

Van 15-1-2005, 15:35u
 2 
marike:

Kun je geen kopie maken van de tand voor de tanden fee. Met klei namaken of onder een kopierapparaat leggen? Vind ze vast wel goed.

 

Van 15-1-2005, 17:40u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie