Vreemde talen

Op het net sinds 13-1-2005, 22:37 uur

In de kerstvakantie werd Pjotr bijna elke avond wel een keer huilend wakker. Nou ja wakker, volgens mij sliep hij nog maar zat slapend en huilend rechtop in bed.
Vanavond ook weer. Je kan wel proberen om tegen hem te praten maar daar word hij alleen maar verdrietiger van is mijn ervaring. Dus ik doe wat ik anders ook doe. Leg hem voorzichtig weer neer en ga ernaast liggen met een arm om hem heen en doe het klinkklokje aan. Begint hij een heel verhaal te vertellen. Af en toe kan ik een woord verstaan.Best wel spannend zo’n verhaal die je graag zou willen begrijpen maar zo onverstaanbaar klinkt alsof  je naar een vreemde taal luistert.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

aha, van daar die wachtwoorden bij ons op het magneetbord! 😛

 

Van 14-1-2005, 07:58u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie