Visite

Op het net sinds 11-1-2005, 20:11 uur

Vanmiddag zijn we bij mijn oude gymjuf op visite geweest. Zo’n 19 jaar geleden schat ik ben ik bij haar begonnen te assisteren in haar gymlessen. Helaas moest zij stoppen vanwege een hernia. Maar ik heb altijd contact met haar gehouden. We zien elkaar zo’n 2 keer per jaar.
De jongens kregen van haar allebei een auto die een hele hoop herrie maakte als het ging rijden. Hierdoor kon ik haar bijna niet meer verstaan. We waren juist naar haar toe gegaan omdat de jongens als ze ergens op bezoek zijn altijd rustiger zijn dan thuis. Dit keer ging die vlieger dus niet op.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
marike:

ze had geen speelkamer waar je ze naar toe kon sturen zoals bij ons? 😉

 

Van 13-1-2005, 07:43u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie