Instrument bespelen

Op het net sinds 8-1-2005, 13:53 uur

Tosca heeft iets nieuws ontdekt. Bij haar doop heeft ze een klingelklangel gekregen. Blijkbaar heeft ze al door hoe dat werkt. Als ik haar op de arm heb en sta toevallig dicht bij  het houten ding wat eronder hangt dan probeert ze heel bewust dat ding te pakken. Zodra ze het te pakken heeft kijkt ze naar boven. Ik zwaai haar dan met het houten ding heen en weer en de klingelklangel maakt geluid.
Dit  spelletje kunnen we vaak herhalen wat haar betreft. Want het houten dingetje wil ze nog wel eens per ongeluk loslaten en dan moet het weer opnieuw gepakt worden, waarna ze naar boven kijkt waar het geluid blijft.

Je kunt reageren of trackbacken.

1

 1 
Erna:

Het kan natuurlijk ook zijn dat ze klokkenluider wordt, letterlijk dan hè

 

Van 12-1-2005, 22:29u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie