Picknik

Op het net sinds 6-1-2005, 18:58 uur

Vandaag hebben we een picknik gehad aan zee. Eten en drinken in de mandjes mee. Thomas was de treinmachinist en heeft ons een heel eind weggebracht. De rest hebben we lopend en rijdend in de auto en op de fiets afelegd. Aan zee hebben we heerlijk gegeten, sommigen van ons hebben zelfs gezwommen.
Na de picknik hebben de mama’s lootjes getrokken voor het 7 koningenfeest. Waarna het alweer tijd was om huiswaarts te gaan.

Je kunt reageren of trackbacken.

5

 1 
marike:

Hoe fietst ie?????
Ik verwachtte grote verhalen over je nieuwe wonder op wielen. Of heeft Erik m nog niet af gekregen.

 

Van 6-1-2005, 21:30u

Ik vond het heel erg gezellig. En wat leuk dat Thomas’ hap uit de mandarijn op de foto terecht is gekomen. 🙂

 

Van 6-1-2005, 22:22u
 3 

[1] Erik heeft de fiets wel afgekregen maar ik had vandaag een berichtje erop willen zetten met foto. Helaas regende het net toen we naar het feestje van mijn zusje zou gaan. Dus geen foto van mij op de fiets dus ook nog even geen berichtje.

 

Van 7-1-2005, 16:17u
 4 
hadieopa:

Wat bedoel je met afgekregen? Moet hij geschilderd worden of zo?

 

Van 9-1-2005, 19:27u
 5 

[4] nope. Het stuur en de zadel moesten gesteld worden. Vandaag heb ik er heerlijk op gefietst naar de andere opa en oma met Tosca achterop. Tegen die tijd dat er een foto van is maak ik er een berichtje van.

 

Van 9-1-2005, 19:52u

Reageer:

Naam(*)
Mail (blijft geheim)(*)
Website
Jouw reactie